İşletmede mesleki eğitim Ara Raporları

• İşletmede mesleki eğitiminde staj defteri doldurulmayacaktır. Staj defteri yerine ara rapor formları doldurulacaktır. Boş form örneği verilmiştir. Kendi güncel bilgileriniz ile doldurunuz.
  • Ara rapor formları bilgisayar ortamında doldurulacaktır.
  • Raporlar belirlenen dönemlerde hazırlanmalı, hazırlanan raporlar stajın gerçekleştiği işletmede staj sorumlusu MÜHENDİS’e onaylatılmalı ve imzalatılmalıdır.
  • Onaylanan raporlar taranıp PDF halinde öğrencinin ilgili denetleyici öğretim elemanına uzaktan eğitim sistemi üzerinden ve e-posta ile gönderilecektir.
  • DENETLEYİCİ ÖĞRETİM ELEMANI ekle sil haftasından sonra uzaktan eğitim sistemi üzerinden görülecektir.
  • Aşağıda verilen İşletmede mesleki Eğitim Puantaj (Devam Çizelgesi) düzenli olarak formda belirtilen doğrultuda doldurulacak staj sonunda Değerlendirme formu ile kapalı zarfta (zarfı firma kapatmalıdır.) ilgili komisyona teslim edilecektir.
  • İşletmede Mesleki Eğitim stajında öğrenciler yaptıkları devamsızlıkları raporlamak/belgelemek zorundadır.

İşletmede mesleki eğitim ara rapor formu 2023-2024 GÜZ

İşletmede mesleki Eğitim Puantaj (Devam Çizelgesi)

İşletmede Mesleki Eğitim Değerlendirme Formu (İşletme Sorumlusu tarafından doldurulacaktır.)

Raporlar günlük olarak aşağıda paylaşılan form örneğine bağlı olarak bilgisayar ortamında DOLDURULUP sorumlu mühendise imza ve kaşe ile onaylatılacaktır.

Rapor Gönderimleri haftalık olarak UZEM( ues.aku.edu.tr ) sistemi üzerinden (Tek dosya-PDF) yüklenerek İME danışmanına teslimatı gerçekleştirilecektir.

Tarihler ve süreç detayları için öğrencilerin İME danışmanları ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Raporlarınızı İşletmede Mesleki Eğitim sonuna dek saklayınız.

İşletmede Mesleki Eğitim sonunda orijinal raporlar işletmede mesleki eğitim sonunda işletmede mesleki eğitim komisyonuna 26.01.2024 tarihi mesai bitimine kadar elden teslim edilecektir. Belgeleri e-posta yoluyla gönderdikten sonra saklayınız.

Rapor Yazarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Raporlar resmi evraktır.
  • Raporlar günlük yazar gibi (geldim, ustaya sordum, patron böyle dedi, öğrendim, yemek yedim vb. ifadeler) yazılmamalıdır.
  • Türkçe yazım kurallarına (ek kullanımı, kelimelerin doğru yazımı, noktalama işareti kullanımı, cümle yapısı vb.) dikkat edilmelidir.
  • Cümle kurulmalıdır. (Örnek Yanlış İfade: Sürücü hata tespiti / Örnek Doğru İfade: Sürücülerde hata tespiti yapıldı. )
  • Dokümanlara özen gösterilmelidir. (Örneğin buruşturulmuş, üzerine bir şeyler dökülmüş dokumanlar uygun değildir.)
  • Raporlar tamamen kitabi bilgi ile doldurulmamalı, gerçekleştirilen mesleki uygulamalar yer verilmelidir.
  • Staj ve İşletmede Mesleki Eğitim sunumunda staj defteri ve raporlarda dikkat edilmesi gerekenlere detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.
12 Ekim 2023, Perşembe 674 kez görüntülendi