Mekatronik Mühendisliği bölümü olarak dış paydaş toplantımızı 25/04/2024 tarihi saat 13:00‘de online olarak gerçekleştirdik. Toplantımıza, Pamukkale Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ersin DEMİR ve Necmettin Erbakan Üniversitesi’nden Doç. Dr. Barış GÖKÇE, Giresun Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Faruk Emre AYSAL, Defne Mühendislik Laboratuvar Cihazları’ndan Ümit DURUPINAR, Gürmas Gürel Makina Sanayi A.Ş.’den Ahmet GÜREL katılımı ile gerçekleştirdik.

Bölümümüzün güçlü yönlerini ve gelecek hedeflerimizi paylaşmak, iş birliği olanaklarını değerlendirmek ve sektör ile daha derin ilişkiler kurmak için bir araya geldik. Mekatronik mühendisliği alanında hem akademik hem de endüstriyel anlamda sürdürdüğümüz çalışmaları gözden geçirmek ve daha ileriye taşımak için görüş alışverişinde bulunduk.

Son olarak, bu toplantının düzenli aralıklarla yapılmasının faydalarını ve gelecekteki etkileşimlerimizi nasıl planlayabileceğimizi konuştuk.

25 Nisan 2024, Perşembe 46 kez görüntülendi