Temel Elektrik Elektronik Dersi Laboratuvarı

İlk deney, 20.10.2022 Perşembe günü saat 11.00’de, mühendislik fakültesi karşısında laboratuvarlarda elektronik elektronik mühendisliği laboratuvarında (2. kat 233 nolu laboratuvar)  gerçekleşecektir. Bundan sonraki dersin laboratuvar uygulamaları perşembe günleri saat 11.00’da aynı yerde gerçekleşecektir.

Deneye  gelmeden deney föyünün son sayfalarında bulunan kuralları okumanız laboratuvar ortamına ayak uydurmanız, yapacaklarınızı bilmeniz ve eksiklik veya karışıklık yaşanmaması adına zorunludur.

Deney föyünün son sayfasında almanız gereken malzemeler bulunmaktadır. İlk uygulama dersine (20.10.2022 Perşembe günü saat:11.00) gelmeden malzemelerinizi tedarik etmeniz gerekmektedir. Malzemesi eksik olan arkadaşlar deneye alınmayacaktır.

Ön çalışmalarınız, multimetre ve deney föyleri bireyseldir. Bunlardan birine sahip olmayan öğrenciler her ne sebeple olursa olsun laboratuvara alınmayacak, o günün devam koşulunu sağlayamayacaktır. (1. deney için ön çalışmanızı yapıp geliniz. Ön çalışmalar deney esnasında 20.10.2022 tarihi perşembe günü 11.00’de toplanacaktır.

Toplam devamsızlık hakkınız 1 gündür. 2. kez deneye gelmeyen öğrenci devam şartını sağlayamadığı için uygulama dersinden kalır.

Deney gruplarının belirlenmesi için 10 Ekim 2022- Pazartesi günü saat 12.05’te robotik araçlar laboratuvarında bulununuz. Merkezi araştırma laboratuvarı, A132 nolu oda.

Temel elektrik elektronik dersi Deney föyünü indirmek için tıklayınız.

Elektronik 1 Dersi Laboratuvarı

İlk deney, 20.10.2022 Perşembe günü saat 09.00’de, mühendislik fakültesi karşısında laboratuvarlarda elektronik elektronik mühendisliği laboratuvarında (2. kat 233 nolu laboratuvar)  gerçekleşecektir. Bundan sonraki dersin laboratuvar uygulamaları perşembe günleri saat 09.00’da aynı yerde gerçekleşecektir.

Deney föyünün son sayfasında almanız gereken malzemeler bulunmaktadır. İlk uygulama dersine (20.10.2022 Perşembe günü saat:09.00) gelmeden malzemelerinizi tedarik etmeniz gerekmektedir. Malzemesi eksik olan arkadaşlar deneye alınmayacaktır.

Ön çalışmalarınız, multimetre ve deney föyleri bireyseldir. Bunlardan birine sahip olmayan öğrenciler her ne sebeple olursa olsun laboratuvara alınmayacak, o günün devam koşulunu sağlayamayacaktır. (1. deney için ön çalışmanızı yapıp geliniz. Ön çalışmalar deney esnasında 20.10.2022 tarihi perşembe günü 9.00’da toplanacaktır.

Deney gruplarının belirlenmesi için 10 Ekim 2022- Pazartesi günü saat 12.30’da robotik araçlar laboratuvarında bulununuz. Merkezi araştırma laboratuvarı, A132 nolu oda.

Elektronik-1  dersi Deney föyünü indirmek için tıklayınız.

Güncellemeler buradan duyurulacaktır. Deney dününe dek güncellemeleri takip ediniz.

07 Ekim 2022, Cuma 666 kez görüntülendi