2023-2024 Eğitim Öğretim yılı güz döneminde MEK103 kodlu Temel Elektrik Elektronik dersinin Laboratuvar uygulaması ilk dersi 17.10.2023 Salı günü saat 13.00’da,  Teknoloji Fakültesi karşısı Merkezi Araştırma Laboratuvarında gerçekleştirilecektir. Deney föyleriniz ile beraber gelmeniz gerekmektedir. İlk Laboratuvar dersi için başka koşul aranmayacaktır.

Daha sonraki haftalarda tüm Laboratuvar dersleri yine Salı günleri 13.30’da Mühendislik fakültesi karşısında laboratuvar binasında elektronik elektronik mühendisliği laboratuvarında (2. kat 233 nolu laboratuvar)  gerçekleşecektir.

Deneye  gelmeden deney föyünün son sayfalarında bulunan kuralları okumanız laboratuvar ortamına ayak uydurmanız, yapacaklarınızı bilmeniz ve eksiklik veya karışıklık yaşanmaması adına zorunludur.

Deney föyünün son sayfasında almanız gereken malzemeler bulunmaktadır. 24.10.2023 Salı günü saat:13.30) gelmeden malzemelerinizi tedarik etmeniz gerekmektedir. Malzemesi eksik olan arkadaşlar deneye alınmayacaktır.

Ön çalışmalarınız, multimetre ve deney föyleri bireyseldir. Bunlardan birine sahip olmayan öğrenciler her ne sebeple olursa olsun laboratuvara alınmayacak, o günün devam koşulunu sağlayamayacaktır. 24.10.2023 tarihi için 1. deney için ön çalışmanızı yapıp geliniz. Ön çalışmalar deney esnasında 24.10.2023 tarihi Salı günü 13.30’de toplanacaktır.

Toplam devamsızlık hakkınız 1 gündür. 2. kez deneye gelmeyen öğrenci devam şartını sağlayamadığı için uygulama dersinden kalır.

Temel elektrik elektronik dersi Deney föyünü indirmek için tıklayınız.

Dersi alttan alan öğrenciler ile 17.10.2023 Salı günü saat 12.30’da, Teknoloji Fakültesi karşısı Merkezi Araştırma Laboratuvarında toplantı gerçekleştirilecektir. Alttan alan öğrenciler dersin laboratuvarına katılmayacak, laboratuvar notu almak için yapılması gerekenler toplantıda görüşülecektir. Katılım zorunlu olup yoklama alınacaktır. Toplantıya katılmayan öğrenciler laboratuvardan kalmış olacaktır.

12 Ekim 2023, Perşembe 521 kez görüntülendi