2023-2024 Eğitim Öğretim yılı güz döneminde işletmede mesleki eğitimde bulunan öğrencilerin işletmede mesleki eğitim uygulamaları 12.01.2024 tarihinde son bulacaktır. Öğrencilerin işletmede mesleki eğitim gerçekleştirdikleri süreçte hazırladıkları İşletmede Mesleki Eğitim raporlarının tamamını, İşletmede Mesleki Eğitim Puantaj formlarını(devam çizelgesi) , İşletmede Mesleki Eğitim Değerlendirme Formunu(İşletme sorumlusu tarafından doldurulacaktır.) eksiksiz bir şekilde 26.01.2024 tarihi mesai bitimine kadar İME danışmanına ELDEN TESLİM ETMESİ gerekmektedir.  Öğrenciler izin kullandılar ise izin/mazeret kağıtlarını evrakları ile beraber teslim etmelidir. Öğrencilerin teslim etmeleri gereken evraklar bunlardır.

“01.01.2023 tarihi itibari ile YÖK tarafından İşletmede Mesleki Eğitim’de ücret uygulaması kaldırılmıştır.”

12 Ocak 2024, Cuma 131 kez görüntülendi