31 Ekim 2023 tarihi salı günü gerçekleştirilecek olan elektrik elektronik laboratuvarı Teknoloji Fakültesi Karşısı Merkezi Araştırma Laboratuvarı Binası Mikroişlemciler Laboratuvarında gerçekleştirecektir. Bu hafta için Deney adımı 4’te bulunan devrelerin eş değer devresi bulunacak olup, turnitin üzerinden gerekli ödev açılmıştır. 30 Ekim 2023 Pazartesi 23:59’a kadar ön çalışma raporu formatında ön çalışmayı turnitin üzerinden açılan ödeve yüklemeniz gerekmektedir.  Raporların föyde verilen formatta  olması önem taşımaktadır.

31 Ekim deneyi için laboratuvara gelmeden önce gerekli devreleri breadboard üzerinde kurup geliniz. (Zorunludur.)

Öğrenci numarası çift sayı olan öğrenciler için laboratuvar 13:30 ila 14:00 arasında gerçekleştirilecektir.

Öğrenci numarası tek olan öğrenciler için laboratuvar 14:10 ila 14:40 arasında gerçekleştirilecektir.

30 Ekim 2023, Pazartesi 239 kez görüntülendi