Temel Elektrik Elektronik Laboratuvarı Raporları Turnitin üzerinden yüklenecektir. Her hafta gerekli raporlar için ödev açılacaktır. Ön Çalışma Raporları için sistem Pazartesi 23:59’a kadar açık kalacaktır. Bu zamana kadar öğrencilerin raporlarını tekrar yüklemeleri gerekmektedir. Deney sonu raporlarını ise her deney yapılan haftanın Perşembe günü 23:59’a kadar sistem öğrencilerin rapor yüklemeleri için açık kalacaktır.  Dersi alan öğrenciler aşağıda verilen sınıf kodu ve adı ve kayıt anahtarı ile turnitin a yine aşağıda verilen linkten kayıt olabilirler.

31 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan laboratuvar dersi için ön çalışma raporu olarak yine aynı formatta, föyde bulunan ön çalışma bilgileri tamamen okunmalı, deney adımlarında bulunan devrelerin eş değer dirençleri hesaplanmalıdır. Deney 1 Ek Ön çalışması olarak 30 Ekim Pazartesi 23:59’a kadar turnitinde açılan ödeve yüklenmelidir.

Turnitin Kayıt Sayfası için tıklayınız.

Sınıf Numarası              : 41152023

Sınıf Adı                         : Temel Elektrik Elektronik