2023-2024 Bahar dönemimde Bitirme Projesi alacak öğrencilerimizin çalışmak istedikleri konuyu belirleyerek, çalışmak istedikleri danışman ile görüşmeleri gerekmektedir. Her danışman için 10 (on) kişilik kontenjan bulunmakta ve her hocamızın çalışma alanı aşağıda belirtilmektedir.  Çalışmak istediğiniz hoca ile görüşmeniz ve onunda sizinle çalışmayı kabul etmesi gerekmektedir. İlgili öğrencinin 2023-2024 bahar dönemi ders başlangıç haftası en geç 08.03.2024 tarihi Cuma gününe kadar bölüm web sayfasında bulunan Bitirme Tezi Konu Alma Belgesini doldurarak bitirme tez danışmanına ıslak imzalı bir şekilde elden getirip imzalatması ve teslim etmesi gerekmektedir. Belirtilen süre zarfında gerekli evrakı teslim etmeyen ve gerekli aksiyonları almayan öğrencilerin Bitirme Projeleri dersi almış olsalar dahi kabul edilmeyecek, değerlendirme dışı bırakılacaktır.

Bitirme tezi uygulama ve yazım sürecinde DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER;

Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknoloji Fakültesi tez yazım kılavuzu dikkate alınacaktır. İndirmek için tıklayınız.

Arduino tabanlı projeler kabul edilmeyecektir.

Bitirme Tezleri bastırılmayacak, online ortamda teslim edilecektir.

Bitirme tezleri intihal yazılımı ile kontrol edilecek, %20’nin altında benzerlik aranacaktır.

Bitirme projesi için öğrenciler poster hazırlayacaktır.

Daha sonra belirlenecek ve yayınlanacak olan bir tarihte bitirme projesi ve hazırlanan posterler sergilenecek ve bitirme projesi değerlendirmesi bu sergi sırasında bölümümüz hocaları tarafından gerçekleştirilecektir.

Çalışma Alanları
Doç. Dr. Ahmet YÖNETKEN Robot Dinamiği ve kontrolü
Yapay zeka uygulamaları
Modelleme ve dizayn