2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yaz dönemi Yaz stajı başvuruları açılmış olup sistemde belirtilen tarih aralıklarında staj yapmanız mümkündür.

Öğrenci staja başlayacağı tarihten en az 2 hafta önce başvurusunu tamamlamış olmalıdır. Aksi halde staj başvurusu geçersiz sayılacaktır.

Staj yapılacak işletmede alanında çalışan en az bir mühendis bulunmalı, staj yapacak öğrenciden sorumlu kişi ise alanına uygun bir mühendis olmalıdır.

Staj başvuru değerlendirmeleri Perşembe günleri gerçekleştirilmektedir.

Staj online başvuru gerçekleştiren öğrenci firma onayı aldıktan sonra, gerekli evraklarını sisteme yüklemelidir. Evraklarından online onay alan öğrenci, ıslak imzalı evraklarını sigorta birimi Mutlu Boztaş’a teslim etmelidir.

Yaz stajı uygulaması kapsamında yönerge, yönetmelik ve bilgilendirmeleri okumak öğrenci sorumluluğundadır.

Staj başvurusunda gerekli tüm durumlar web sitemiz staj sekmesinde detayları ile anlatılmış olup, tıklayarak ulaşabilirsiniz.

05 Temmuz 2023, Çarşamba 281 kez görüntülendi