2021-2022 eğitim öğretim yılı yaz döneminde staj yapan öğrenciler için, Afyon Kocatepe Üniversitesi Yaz Stajı Yönergesine göre;

  • Staj Defteri ilgili komisyon tarafından, Staj Sicil Fişi ile birlikte değerlendirilecektir.   Staj Sicil Fişi olmadığı taktirde değerlendirme yapılamayacaktır. İlgili evrakların bölüme ulaştırılmasının sorumluluğu öğrenciye aittir. (Madde 10)
  • Öğrencilerin yaptıkları stajlar için hazırladıkları staj dosyasını/defterini ve staj raporunu staj dönemini takip eden eğitim öğretim döneminin başlangıcından itibaren en geç 3 hafta içinde (14.10.2022 tarihi mesai bitimine kadar) bölüm staj komisyonuna teslim ederler. Belgeleri zamanında teslim etmeyen öğrencilerin o dönem yaptığı staj kabul edilmez. (Madde 11)
  • Öğrencilerin staj defterlerini elden teslim etmesi gerekir.

Mezun durumunda öğrenciler için;

  • Staj defterlerini 2021-2022 eğitim öğretim yılı  yaz dönemi sonuna kadar (04.09.2022) teslim etmeleri gerekmektedir.
  • Staj defterleri ile birlikte “erken değerlendirme” talep ettikleri bir dilekçe yazmaları gerekmektedir.

Mezun durumunda ya da işletmede mesleki eğitime gidecek olan öğrenciler kargo yolu ile defterlerini teslim edebilirler, ancak teslimat sorumluluğu tamamen öğrenciye aittir. 

Detaylı bilgi için Afyon Kocatepe Üniversitesi Yaz Stajı Yönergesini buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

 

Adres: Afyon Kocatepe Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi, Ahmet Necdet Sezer Kampusü, Gazlıgöl Yolu, 03200 AFYONKARAHİSAR

İletişim : hturna@aku.edu.tr / faysal@aku.edu.tr

 

31 Ağustos 2022, Çarşamba 432 kez görüntülendi