Yaz stajı AKÜ akademik takviminde yer alan Bahar Dönemi sonundan Yaz Dönemi sonuna kadar (12.07.2021-12.09.2021) gerçekleştirilebilecektir.

Bütünlemelerle eş zamanlı yaz stajı gerçekleştirilemez.

Sigorta başlangıcı için gerekli olan evraklarınızın en geç staj başlangıç tarihinden 2 hafta öncesine dek yüklenmiş olması gerekmektedir.

Başvurularınız Yaz Stajı Yönetmeliği dikkate alınarak değerlendirilmektedir. Yaz stajı yönetmeliğine Teknoloji Fakültesi ve /veya  Mekatronik Mühendisliği resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Başvuru adımlarını bölümümüz sayfasında bulunan İş Yeri Eğitimi ve Staj Akış Şemasından bulabilirsiniz.

Bir dönemde 30-40 gün arası staj yapmanız tavsiye edilir.

İSG belgeleriniz 2 sene geçerli olmakla birlikte, en az 8 saat olmalıdır. Daha azı kabul edilmeyecektir.

Sistemde bulunan örnek dilekçeleri doldururken tarihini güncellemeyi unutmayınız.

Sistemde belgeleriniz onaylandıktan sonra, belgelerin ıslak imzalı halini okula göndermeniz gerekmektedir.

İSG belgesini seneye de kullanılacaksa belgenin aslını okula göndermeyiniz. Başka bir nüshasını gönderiniz.

Geçtiğimiz yıl belgenin aslı okula verildi ise belgenizi e devlet üzerinden sorgulamayı deneyebilirsiniz.

Staj defterini https://www.n11.com/magaza/kitapburosu adresinden temin edebilirsiniz.

07 Haziran 2021, Pazartesi 2284 kez görüntülendi