Online İş Yeri Eğitimi başvurusu yapan öğrencilerimizin aşağıda belirtilen evrakları, SGK girişleri yapılabilmesi için İş Yeri Eğitimi başlangıç tarihinden 1 hafta öncesine kadar posta/kargo yoluyla fakültemize göndermesi gerekmektedir.

1- İş Yeri Eğitimi Başvuru Formu (Kaşeli ve ıslak imzalı)

2- İş Yeri Eğitimi Beyan Dilekçesi (Islak imzalı)

3- İş Güvenliği Belgesi

Adres: Teknoloji Fakültesi Dekanlığı, Afyon Kocatepe üniversitesi, Teknoloji Fakültesi, ANS. Kampüsü, Gazlıgöl Yolu, 03200 Afyonkarahisar.

Not: Akademik takvim güncellenmiştir. Güncel takvime göre başvuruların yapılması gerekmektedir.

Not: iş yeri eğitimi beyan dilekçesi yeniden düzenlenmiştir.

Not: İş yeri eğitimine başvuru yapmış olan öğrencilerin yeni akademik takvime uygun olarak başvuru formlarını düzenlemeleri ve web sitesindeki açıklamaları incelemeleri gerekmektedir.

Not: Web sitesindeki açıklamalara uygun olarak gerekli belgeleri yüklemeleri gerekmektedir.

Not: İş yeri eğitimine gidecek öğrencilerin transkripleri incelenerek uygun olup olmadığı belirlenmelidir.

14 Eylül 2020, Pazartesi 1682 kez görüntülendi