İş yeri eğitimindeki öğrencilerin dikkatine!
Teknoloji Fakültesi ——> İş Yeri Eğitimi ve Uyg.——> İş Yeri Eğitimi ve Uygulaması ile İlgili Formlar içerisindeki İş Yeri Eğitimi Ücret Formunun doldurulup firma tarafından imzalanıp ve kaşelenip Arş. Gör. Enes CENGİZ‘e teslim edilmesi gereklidir.

AYRINTILAR

Belgenin 03.01.2020 tarihine kadar Arş. Gör. Enes CENGİZ ‘e teslim edilmesi gereklidir.
Belgelerin orijinal olması gereklidir. (E-mail üzerinden gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir)
Öğrenci isimleri YÖK’e gönderilecektir. YÖK’ün uygun bulduğu bölümlerdeki öğrencilere ödeme yapılması için bu belge gereklidir.
Ödeme yapılması durumunda bu paralar öğrencinin hesabına yatırılacaktır.
İş yerine herhangi bir ücret yatırılması söz konusu değildir.
İş yerinden ödeme alan öğrencilerin de bu formu doldurması gerekmektedir.
Belgeler elle veya bilgisayar ortamında doldurulabilir.
İş yeri yetkilisi kısmını şirkette çalışan (amirin, mühendisin ya da insan kaynaklarının) imzalaması yeterlidir.
İş yeri eğitimi gün sayısına kaç gün iş yerine gittiyseniz onları yazmanız gereklidir. (Örneğin; 67 gün, 70 gün, 73 gün, vb.).

16 Aralık 2019, Pazartesi 1437 kez görüntülendi